ОФІЦІЙНІ ЛИСТИ ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" ПРО АКЦИЗ НА ПАЛИВО АКТИВНО ОБГОВОРЮЮТЬ В ЗМІ

15 червня, 9:15

Останній місяць активно обговорюється в ЗМІ можливе збільшення ставки акцизного податку на скраплений газ пропан бутан більш ніж в 3 рази. Експерти ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" теж проявили соціальну активність та направили офіційні листи до уряду, та більшості міністерств з пропозицією євроінтеграції ставок акцизного податку.

Широкого обговорення набуло повідомлення на сторінці Facebook  директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Андрія Дорофеєва. 

не прокатило

 

Лист Мінекономіки є відповіддю на пропозицію ТОВ" УРАВТОНОМГАЗ" розглянути уряду України питання підвищення ставки акцизного податку до мінімального рівня ставок Європейського Союзу відповідно до Директиви 2003/96 / ЄС на скраплений газ з 52 до 68 Євро за 1000 літрів; на бензин збільшення з 213, 5 до 359 Євро за 1000 літрів; на дизельне паливо збільшення з 139,5 до 330 Євро за 1000 літрів.

Лист МінекономікиЛист Мінекономіки

 

Ось декілька посилань на останні новини на тему ставок акцизного податку на паливо:

1. Інформаційний випуск новин на телеканалі 1+1

https://tsn.ua/video/video-novini/desheva-cina-chi-metod-vplivu-bilshe-polovini-skraplenogo-gazu-do-ukrayini-potraplyaye-z-rosiyi.html

2. Уряд вводити мораторій на підвищення податків і зборів до 2021 року, - Мінекономіки 

https://censor.net.ua/news/3201175/pravitelstvo_vvodit_moratoriyi_na_povyshenie_nalogov_i_sborov_do_2021_goda_minekonomiki?fbclid=IwAR39mJKuyAbkwQxfJga7FOwgUhbzvLzOJTNsNipzIeL4xkz4YJ7pfZrf0ms

3. Мінекономіки не підтримало ініціативу «Укртатнафти» підвищити акциз на автогаз 

https://enkorr.ua/ru/news/minekonomiki_ne_podderzhalo_iniciativu_ukrtatnafty_povysit_akciz_na_avtogaz/241791?fbclid=IwAR3s1bPH-Lu61NJFbFkXktRTlepToZyRAZyZ-O2ircNHxydeOxAZDxjxCmI

4. Заправників хочуть зобов'язати формувати запаси нафтопродуктів. Ціни на паливо злетять

https://vesti.ua/strana/zapravshhikov-obyazhut-zapasatsya-nefteproduktami-tseny-na-benzin-vzletyat

5. Заправники просять збалансувати акцизи на бензин і автогаз. Як відреагують ціни

https://ubr.ua/market/transport/zapravshchiki-prosjat-sbalansirovat-aktsizy-na-benzin-i-avtohaz-kak-otreahirujut-tseny-3892791

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.