"CONGRESS ULPGA 2018" - РІШЕННЯ ГАЗОВОЇ КРИЗИ

10 грудня, 15:49

Українська Асоціація скрапленого газу запрошує взяти участь у форумі скрапленого газу «Congress ULPGA 2018», який цього 2018 року пройде 17 - 18 травня в Києві в готелі Ramada Encore Kiev (Івент Хол “Київ”) за адресою: Столичне шосе 103.

 Форум «CONGRESS ULPGA 2018» забезпечує сучасну та незалежну платформу для всіх зацікавлених сторін для обговорення можливостей та викликів, існуючих в українському секторі LPG В програмі CONGRESS ULPGA 2018 планується обговорення актуальних тем світових та національних перспектив розвитку ринку LPG.

Конгрес буде націлений на вирішування ключових критично важливих для бізнесу питань, з якими галузь стикається в даний час, включаючи урядову стратегію, фіскальну політику, реформування українського виробництва LPG, лібералізацію ринку газу в Україні, технологічні проблеми і рішення та інші найважливіші проблеми галузі.

17 травня Андрій Дорофеєв, директор ТОВ УКРАВТОНОМГАЗ, виступить з доповіддю «Технологія LPG-AIR. Технічні рішення газової кризи» на форумі «CONGRESS ULPGA 2018».

Ви дізнаєтеся як за допомогою LPG заощаджувати на газопостачанні підприємства та забезпечити його безперебійну роботу. Разом з УКРАВТОНОМГАЗ проаналізуєте кращі кейси використання системи на різних підприємствах в Україні та за кордоном.

Сесії технологічної конференції будуть присвячені системам безпеки українського ринку скрапленого газу. Обговорюватимуться питання забезпечення ресурсом LPG, логістики, зберігання та роздрібних продажів. Не менш цікаві сесії присвячені ГБО та технічним рішенням для зменшення витрат в будівництві, логістиці чи торгівлі.

Офіційна програма заходу та реєстрація за посиланням.

"CONGRESS ULPGA 2018" - РІШЕННЯ ГАЗОВОЇ КРИЗИ

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.