КОМПАНІЯ УКРАВТОНОМГАЗ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У II МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТРАНСПОРТУВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА В УКРАЇНІ 2017»

10 грудня, 11:23

 

23 жовтня 2017, компанія УкрАвтономГаз взяла участь у II Міжнародній конференції «Транспортування і зберігання зерна в Україні 2017». Організатором конференції був інформаційний сервіс «Промислові вантажі».

п

 

На конференції були розглянуті важливі теми агробізнесу, модернізація існуючих припортових терміналів і пунктів перевалки зерна, а також проблеми агрологістики по жд.

 

Учасники конференції отримали консультації з будівництва автономного та резервного газопостачання для своїх підприємств у представників УкрАвтономГаз.

 

Конференція показала значне пожвавлення ринку ЗВГ серед власників елеваторів і портових складів, що пов'язано з проблемою підключення і експлуатації природного газу.

 

Великий інтерес до систем газового постачання викликаний у директорів нових об'єктів, оскільки витрати на будівництво системи значно нижче в порівнянні з природним газом та іншими альтернативними видами палива. А якість скрапленого газу в 3,5 рази вище природного. Під час згоряння не виділяє забруднюючих речовин, що дуже негативно відображається на процесі зерносушіння і проходженні екологічного контролю зернових.

 

На сьогодні пропан стає одним з найбільш затребуваних видів палива.
УкрАвтономГаз сприяє розвитку якісного автономного виду палива в Україні.

 

АНДРІЙ ДОРОФЄЄВ: БУДІВНИЦТВО СКЛАДІВ ЗБЕРІГАННЯ ЗВГ - КЛЮЧОВИЙ НАПРЯМОК УКРАВТОНОМГАЗ НА 2018 Р

 

ЕНЕРГЕТИЧНА СТРАТЕГІЯ УКРАЇНИ ДО 2035 РОКУ І СКРАПЛЕНОГО ГАЗУКРАВТОНОМГАЗ ІНІЦІЮЄ ЗНЯТТЯ АКЦИЗНОГО ПОДАТКУ НА СКРАПЛЕНИЙ ВУГЛЕВОДНЕВИЙ ГАЗ (ЗВГ) - ПРОПАН-БУТАН7 ПРИЧИН ВІДМОВИТИСЯ ВІД ПРИРОДНОГО ГАЗУІНТЕРВ'Ю ДОМБРОВСЬКОГО О.Г. - СКРАПЛЕНИЙ ГАЗ В ЕНЕРГОСИСТЕМІ УКРАЇНИ

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.