ПРОБЛЕМИ РИНКУ НАФТОПРОДУКТIВ ПIСЛЯ 01.07.2019

11 грудня, 12:40

Директор компанії "УКРАВТОНОМГАЗ" Андрій Дорофеєв був гостем авторської програми "UAноміка" на каналі Я-UA, де обговорювались проблеми ринку нафтопродуктів, які очікуюють його учаcників після 01.07.2019 року.

Питання, які підіймались, турбують усіх учасників ринку нафтопродуктів. Це і питання документів, які потрібно подавати для отримання ліцензій, питання кримінальної відповідальності та багато інших актуальних запитань. Повний перелік запитань,які детально розбирались та обговорювались у программі, ви можете побачити на слайдах нижче.

Закликаємо усіх підприємців проявити соціальну активність! Пишіть листи про проблеми з якими ви стикаєтесь: Президенту України, голові РНБО, парламентським фракціям. Як говорять наші законодавчі та виконавчі органи "Ми не знаємо які у вас проблеми...ми не отримуємо листи".

Тому буде активними, пишіть листи зі своїми пропозиціями та рекомендаціями, також підримайте законопроект №10212,  який може відтермінувати зміни до Податкового кодексу, щодо адміністрування акцизного податку.

 

ПРОБЛЕМИ РИНКУ НАФТОПРОДУКТIВ ПIСЛЯ 01.07.2019

 

ПРОБЛЕМИ РИНКУ НАФТОПРОДУКТIВ ПIСЛЯ 01.07.2019

Читайте інтерв'ю з директором ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ"

Будівництво складів зберігання ЗВГ - ключовий напрям ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ на 2018 р.  Про причини ресурсної кризи в Україні. Будівництво складів зберігання ЗВГ в «УКРАВТОНОМГАЗ», автономне газопостачання та зберігання скрапленого газу (ЗВГ).Будівництво складів зберігання ЗВГ - ключовий напрям ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ на 2018 р.

Про причини ресурсної кризи в Україні. Будівництво складів зберігання ЗВГ в «УКРАВТОНОМГАЗ», автономне газопостачання та зберігання скрапленого газу (ЗВГ).

 

Кабміну пропонують відмінити акциз на ЗВГ для побутових потреб  Компанія «УКРАВТОНОМГАЗ» пропонує Кабінету Міністрів розглянути питання про зняття акцизного податку на скраплений газ, який використовується для систем опалення, генерації і електроенергії, а також технологічних процесів у виробництві.Кабміну пропонують відмінити акциз на ЗВГ для побутових потреб

Компанія «УКРАВТОНОМГАЗ» пропонує Кабінету Міністрів розглянути питання про зняття акцизного податку на скраплений газ, який використовується для систем опалення, генерації і електроенергії, а також технологічних процесів у виробництві.

 

Як АГЗП виграють суди у влади  Які газові заправки є об'єктами підвищеної небезпеки. Чи є АГЗС об'єктом будівництва? ТУ (технічні умови) для газових АЗС.Як АГЗП виграють суди у влади

Які газові заправки є об'єктами підвищеної небезпеки. Чи є АГЗС об'єктом будівництва? ТУ (технічні умови) для газових АЗС.

 

 

Пропан-бутан може бути хорошою альтернативою для природного газу в Україні. Але проблема конкурентоспроможності скрапленого газу в акцизному податку. В Європі цей податок відсутній, акциз пропонують скасувати і в Україні.

Дивіться відеосюжет 5 каналу:

 

Відеосюжет телеканалу "112 УКРАЇНА" з міжнародної виставки "АГРО 2019".

 

 

Енергобезпека агропідприємств потребує термінового реформування - репортаж телеканалу "Перший Діловий" з виставки "АГРО 2019". 

 

 

Як скраплений газ пропан-бутан допоможе Україні подолати газову кризу, чому пропан-бутан – це вигідна альтернатива природному газу, що таке SNG-система – відповіді на ці питання дивіться в інтерв'ю директора УКРАВТОНОМГАЗ для журналу «OILMARKET».

 

Як скраплений газ пропан-бутан допоможе Україні подолати газову кризу, чому пропан-бутан – це вигідна альтернатива природному газу, що таке SNG-система – відповіді на ці питання дивіться в інтерв'ю директора УКРАВТОНОМГАЗ для журналу «OILMARKET».

 

Як застосування пропан-бутану допомагає бізнесу та коментарі клієнтів УКРАВТОНОМГАЗ дивіться у репортажі ЕСПРЕСО.

 

Як застосування пропан-бутану допомагає бізнесу та коментарі клієнтів УКРАВТОНОМГАЗ дивіться у репортажі ЕСПРЕСО.

 

Проблеми і перспективи розвитку зрідженого газу в Україні читайте і дивіться відео на сайті.

 

Проблеми і перспективи розвитку зрідженого газу в Україні читайте і дивіться відео на сайті.

 

7 ПРИЧИН ВІДМОВИТИСЯ ВІД ПРИРОДНОГО ГАЗУ

 

ЕНЕРГЕТИЧНА СТРАТЕГІЯ УКРАЇНИ ДО 2035 РОКУ І СКРАПЛЕНОГО ГАЗ

 

УКРАВТОНОМГАЗ ІНІЦІЮЄ ЗНЯТТЯ АКЦИЗНОГО ПОДАТКУ НА СКРАПЛЕНИЙ ВУГЛЕВОДНЕВИЙ ГАЗ (ЗВГ) - ПРОПАН-БУТАН

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.