РОЛЬ ПРОПАН-БУТАНУ ДЛЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ В ЖУРНАЛІ ЕНЕРГОБІЗНЕСІ

10 грудня, 16:14

17-18 травня в Києві відбувся щорічний конгрес Української Асоціації скрапленого Газа (ULPGA 2018).

Дякуємо журнал «Енергобізнес» і OILMARKET за те, що звернули увагу на важливу тему енергетичної незалежності ринку ЗВГ для України і написали про минулий Конгресі і нові тренди в розвитку ринку. 

Окрему увагу журналісти приділили європейському і американському досвіду використання ЗВГ як резервного палива і альтернативу природному газу. Про те, які технології вирішують проблему газової кризи України та як пропан-бутан може замістити природний газ, журналістам розповів Андрій Дорофєєв . 

 Андрій Дорофєєв, директор УкрАвтономГаз, пропонує рішення газової кризи : «Компанія УкрАвтономГаз пропонує установку SNG-систем - систем для синтетичного природного газу. Тобто ми змішуємо пропан-бутан з повітрям і подаємо в трубопроводи природного газу. На сьогодні для України це новий напрямок, але наша компанія вже зробила кілька таких проектів. На системах Propane-Air працює вся Америка, і Північна, і Південна. Ми пропонуємо пропан-бутан в якості резервного джерела енергозабезпечення для природного газу, і навіть для заміщення природного газу, наскільки це можливо ».

 

РОЛЬ ПРОПАН-БУТАНУ ДЛЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ В ЖУРНАЛІ ЕНЕРГОБІЗНЕСІ

 

У квітні 2018 року директор  УкрАвтономГаз  Андрій Дорофєєв  і комерційний директор  УкрАвтономГаз  Віктор Черненко приїхали з візитом до Польщі для вивчення законодавства з проектування, будівництва та погоджень САГ, а також з метою перейняти досвід адміністрування акцизного податку. Компанія УкрАвтономГаз вивчає досвід і кращі зарубіжні практики для їх ефективного впровадження в Україні. Детальніше читайте тут.

Повне інтерв'ю з директором УкрАвтономГаз для журналу OILMARKET дивіться тут.

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.