Ставку акцизного податку на паливо збережено на 2021 рік!

18 грудня, 18:04

 ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" вітає всіх учасників ринку скрапленого газу зі спільною перемогою! 18 грудня 2020 року закінчилось останне пленарне засідання Верховної Ради України в 2020 році. Після нашого активного розголосу, народні депутати так і не виносили на голосування скандальний Проект Закону № 4098 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо збалансованості ставок акцизного податку на пальне.

 

Ставку акцизного податку збережено на 2021 рік!


Дякуємо усім, хто підтримав нашу інформаційну акцію #NOTAXLPG2020. Саме ваші відправлені офіційні листи допомогли звернути увагу наших "законотворців" на абсурдність законодавчих ініціатив деяких народних депутатів України.

Своєю працею та енергією ми разом зможемо відстоювати Європейські принципи енергонезалежності та екологічної безпеки.



УКРАВТОНОМГАЗ ВНІС ЗНАЧНИЙ ВНЕСОК В ІНФОРМАЦІЙНЕ ВИСВІТЛЕННЯ ПРОБЛЕМИ СТАВОК АКЗИЗУ НА ПАЛИВО:


1) Більше 100 000 грн витрачено на рекламу для висвітлення проблеми в Facebook

2) Більше 1000 людино/годин роботи команди УКРАВТОНОМГАЗ над проблематикою та висвітленням ПРОБЛЕМ акцизу на скраплений газ

3) Більше 1000 відправлених офіційних листів для народних депутатів, різних асоціацій та компаній

Окремо хочемо висловити вдячність Українській Асоціації Скрапленого Газу (УАСГ) за активну участь в підготовці альтернативних законопроектів та за активне інформаційне висвітлення питань по ставкам акцизного податку.

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

ЯК ЦЕ БУЛО?

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.