ЗАКОНОДАВЧА ІНІЦІАТИВА УКРАВТОНОМГАЗ В LPG-СТРАТЕГІЇ УКРАЇНИ

10 грудня, 16:54

Компанія «УКРАВТОНОМГАЗ» продовжує запровадження ініціатив, які мають підвищити ефективність енергетичного ринку України, як головного чинника енергетичної безпеки та економічного зростання держави.

В рамках запровадження Енергетичної стратегії України на період до 2035 року «Безпека, енергоефективність, конкурентоспроможність» та постанови КМУ № 293 від 09.07.2014 року «Про стимулювання заміщення природного газу у сфері теплопостачання» 04.09.2018 – компанія «УКРАВТОНОМГАЗ» відкрито звернулась до Кабінету Міністрів України з ініціативою розглянути розпорядження про створення міжвідомчої Робочої групи.

Компанія «УКРАВТОНОМГАЗ» пропонує Кабінету Міністрів України ініціювати розпорядження про створення міжвідомчої Робочої групи щодо субвенцій ОТГ при будівництві інфраструктурних проектів з газопостачання СВГ. А, також, розглянути питання про зняття акцизного податку на скраплений газ пропан-бутан (СВГ), який використовується для систем опалення, генерації теплової та електричної енергії, технологічних процесів у виробництві.

Реалізація ініціативи передбачає напрацювання плану дій, у якому буде відображене комплексна стратегія з підвищення рівня енергозабезпечення побутових споживачів, об’єднаних територіальних громад не тільки за рахунок імпорту енергоносіїв, а, також, за рахунок внутрішнього потенціалу та резервів. Зріджений газ пропан-бутан (LPG) є ефективною альтернативою природному газу та більш екологічним видом палива в порівнянні з вугіллям та дизельним паливом.

Компанія «УКРАВТОНОМГАЗ» пропонує провести обговорення даного питання з представниками бізнесу, профільних асоціацій та інших органів центральної виконавчої влади в межах їх повноважень. Ці заходи дозволять продемонструвати потенціал українських підприємств та зацікавленість в поглибленні співпраці в енергетичній сфері.

ЗАКОНОДАВЧА ІНІЦІАТИВА УКРАВТОНОМГАЗ В LPG-СТРАТЕГІЇ УКРАЇНИ

 

Як скраплений газ пропан-бутан допоможе Україні подолати газову кризу, чому пропан-бутан – це вигідна альтернатива природному газу, що таке SNG-система – відповіді на ці питання дивіться в інтерв'ю директора УКРАВТОНОМГАЗ для журналу «OILMARKET».

 

Як скраплений газ пропан-бутан допоможе Україні подолати газову кризу, чому пропан-бутан – це вигідна альтернатива природному газу, що таке SNG-система – відповіді на ці питання дивіться в інтерв'ю директора УКРАВТОНОМГАЗ для журналу «OILMARKET».

 

Як застосування пропан-бутану допомагає бізнесу та коментарі клієнтів УКРАВТОНОМГАЗ дивіться у репортажі ЕСПРЕСО.

 

Як застосування пропан-бутану допомагає бізнесу та коментарі клієнтів УКРАВТОНОМГАЗ дивіться у репортажі ЕСПРЕСО.

 

АНДРІЙ ДОРОФЄЄВ: БУДІВНИЦТВО СКЛАДІВ ЗБЕРІГАННЯ ЗВГ - КЛЮЧОВИЙ НАПРЯМОК УКРАВТОНОМГАЗ НА 2018 Р

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.