УКРАВТОНОМГАЗ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ: «ПУБЛІЧНІ ТА КОМЕРЦІЙНІ ЗАКУПІВЛІ В ДОРОЖНІЙ ГАЛУЗІ»

11 грудня, 13:20

Компанія "УКРАВТОНОМГАЗ" запрошує на всеукраїнський форум "Публічні та комерційні закупівлі в дорожній галузі", який буде проходити 20 червня 2019 року за адресою: м.Київ, вул. Дорогожицька, 8 (UBI Конференц-Хол «SPACE»). Організатором заходу виступає Всеукраїнська дорожня Асоціація.

Учасниками форуму будуть як представники органів державної влади: облдержадміністрації, служби автомобільних доріг, мерії міст, об’єднані територіальні громади, державні та комунальні дорожні підприємства. Так і представники бізнесу: дорожньо-будівельні компанії, проектні компанії, виробники та дилери дорожньо-будівельної техніки та матеріалів.

 

ПРОГРАМА ФОРУМУ

Реєстрація учасників. Ранкова кава.

І панель «Публічні закупівлі в дорожній галузі. Нововведення, моніторинг, оскарження,

перевірки»

1. Мінекономрозвитку України. Директор департаменту. – Нові зміни в законодавстві про публічні закупівлі».

2. Антимонопольний комітет України. Заступник директора департаменту. – «Практика розгляду АМКУ скарг щодо публічних закупівель дорожніх робіт».

3. Держаудитслужба України. Директор департаменту. – «Моніторинг публічних закупівель, найчастіші порушення. Упередження ризиків при зустрічних звірках у підрядників».

4. Керівник Служби автомобільних доріг в __________області. “Організація закупівель дорожніх робіт. Як уникнути помилок. Практичні кейси”.

Кава брейк

ІІ панель «Кращий досвід та практики в закупівлях. Захист інтересів учасників»

1. Комерційні закупівлі - від телефонного довідника до електронних систем. Приклади оптимізації комерційних закупівель.

2. Міністерство Інфраструктури/Держдор НДІ - “Тендерна документація на закупівлю дорожніх робіт по - новому. Презентація Методичних рекомендацій з оптимізації проведення процедур закупівель у дорожній галузі”

3. Експерт з публічних закупівель – «Упередження ризиків замовника та учасника під час процедури закупівель. Аналіз успішних та неуспішних рішень»

4. Юрист у сфері публічних закупівель - “Оскаржуємо правильно. Огляд кращих кейсів з питань оскарження закупівель (практика АМКУ та судові прецеденти, рекомендації)”

Бізнес-ланч

ІІІ панель «Робота тематичних секцій»

(Секції передбачають активну роботу всіх учасників Форуму по трьом актуальним темам , обмін досвідом, напрацювання варіантів вирішення конкретних проблем, дискусію).

Перша секція - недоліки чинного законодавства про публічні закупівлі дорожніх робіт. Пропозиції та шляхи вирішення проблем

Друга секція - закупівлі дорожньо-будівельних матеріалів. Проблеми якості, ціноутворення та логістики. Ризики постачальника та підрядника при здійсненні контролю державними перевіряючими органами.

Третя секція - закупівлі дорожньо-будівельної техніки. Проблема впровадження новітньої техніки в чинні будівельні норми. Джерела фінансування закупівлі техніки (огляд кредитних та грантових програм).

Форум стане важливим етапом дискусії з означених питань, за результатами якої будуть напрацьовані пропозиції бізнесу щодо їх врегулювання. Можливість отримати нові ділові контакти, знайти партнерів, особисто поставити питанням експертам та спікерам, лідерам думок.

Очікуємо вас на всеукраїнському форумі "Публічні та комерційні закупівлі в дорожній галузі"! Перейдіть на сторінку форуму за посиланням Всеукраїнський форум від Дорожньої асоціації.

 

УКРАВТОНОМГАЗ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ: «ПУБЛІЧНІ ТА КОМЕРЦІЙНІ ЗАКУПІВЛІ В ДОРОЖНІЙ ГАЛУЗІ»

 

УКРАВТОНОМГАЗ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ: «ПУБЛІЧНІ ТА КОМЕРЦІЙНІ ЗАКУПІВЛІ В ДОРОЖНІЙ ГАЛУЗІ»

 

УКРАВТОНОМГАЗ вперше в Україні презентувала асфальтним заводам автономне газопостачання пропаном.

 

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.