В УКРАЇНІ МОЖУТЬ ПЕРЕКРИТИ ГАЗ СПОЖИВАЧАМ

09 грудня, 16:37

Постійне підвищення тарифів на газ - найболючіша тема для розмов будь-якого українця. Щорічно ціни ростуть з незавидною завзятістю, а експерти не радують прогнозами, повідомляючи про чергові злети. Причин тому дуже багато: зміна сезону,   застаріла газотранспортна система, політична ситуація. Крім того, однією з підстав збільшення тарифів є його неефективне витрачання в цілому . Адже за статистикою Україна використовує «блакитне паливо» більше, ніж більшість високорозвинених країн Європи, хоч і вважається досить бідною країною.

Але проблема вартості, на жаль, не єдина. В недалекому майбутньому звичайний споживач може зіткнутися з повним припиненням подачі метану від компаній. Як застрахувати себе від такої небезпечної перспективи?

Чому може статися припинення газопостачання?
З причинами зупинки поставок метану в стані ознайомитися кожен бажаючий в українському законодавстві. Про це докладно написано в 1 главі 7 розділу VI Кодексу газорозподільних систем. 

Випадки, в яких підприємства, в тому числі Київоблгаз, Одесагаз, а так само Херсонгаз, мають право зупинити постачання палива досить різноманітні, основні з них:

  1. Несвоєчасне оплата послуг;
  2. Відмова від установки лічильника обліку газового споживання;
  3. Втручання в роботу розподільного механізму;
  4. Проведення незаконних ремонтно-відновлювальних робіт;
  5. Наявність заборгованості за несанкціоноване використання газу;
  6. Незаконне відновлення постачання палива мешканцем;
  7. Надання заяви в письмовому вигляді із зазначенням про припинення подачі метану.

 

В УКРАЇНІ МОЖУТЬ ПЕРЕКРИТИ ГАЗ СПОЖИВАЧАМ

 

Як економити на оплаті комуналки?
З огляду на підвищення тарифів на газ для населення України в 2017 році, є сенс задуматися про альтернативне паливо. Одним з популярних рішень сьогодні є автономне газопостачання будинку на основі пропан-бутану. Такий захід забезпечить мешканців доступом до гарячої води та опалення в будь-який час року, незалежно від зовнішніх чинників, створить всі умови комфортного життя, дозволить вигідно економити на бюджеті. Про те, скільки ж коштує таке рішення - хвилює кожного, хто хоч раз замислювався про підключення пропану в будинок. Тому рекомендується звертатися тільки до перевірених фахівців, щоб уникнути непотрібних витрат. Для Вашого будинку розроблять проект газопостачання пропан-бутаном, проведуть всі необхідні розрахунки, підберуть ряд відповідних приладів і приладдя. 

 

В УКРАЇНІ МОЖУТЬ ПЕРЕКРИТИ ГАЗ СПОЖИВАЧАМ

 

Якщо питання, де зробити проект на газ і все його технічні умови актуальний - «ТОВ УкрАвтономГаз» готовий запропонувати українцям установку і монтаж обладнання ексклюзивно для кожного будинку. Більш того, за умови згоди наших поставок пропан-бутану в Ваш будинок, технічне оснащення пройде абсолютно безкоштовно.

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.