Запрошуємо на стенд ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" на виставці "ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 2024"

24 січня, 17:31

Запрошуємо всіх відвідати стенд ТОВ УКРАВТОНОМГАЗ на міжнародній виставці ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 2024.
Дана подія відбудеться 14 – 16 лютого 2024 в Міжнародному виставковому центрі (м.Київ, Броварський проспект, 12). Будемо щиро раді вас бачити.
https://www.grainexpo.com.ua/

ТОВ УКРАВТОНОМГАЗ представить обладнання для систем автономного газопостачання пропан бутаном, та спеціальні умови співпраці для підприємств у 2024 році.  

Карта розміщення стенду Укравтономгаз


 

«Зернові технології» – міжнародна агропромислова виставка, яка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована на просування інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування зернових, бобових, круп’яних та олійних культур.

Агропромислова виставка об’єднує провідних постачальників обладнання, дилерів та представників виробничого сектору як зернового ринку України, так і компанії міжнародного формату. Значний досвід організаторів та сучасний виставковий комплекс створюють оптимальні можливості для діалогу між виробниками технологічних рішень, фахівцями сільськогосподарських підприємств, керівниками господарств різних категорій та представниками влади. Це сприяє ефективному пошуку нових партнерів, обміну сучасним досвідом та просуванню світових трендів на ринку України.

Традиційно, на агропромисловій виставці «Зернові технології» буде широко представлене обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловості, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції.

Ще однією перевагою виставки є насичена ділова програма, яка включає галузеві форуми, конференції, семінари та майстер-класи.

Варто зазначити, що агровиставка «Зернові технології» проходить одночасно з міжнародними виставками «Фрукти. Овочі. Логістика» та Agro Animal Show. Аграрні виставки проходять під спільним брендом «АгроВесна».
Саме комплексний підхід до організації виставкових проектів дозволяє операторам вітчизняного ринку знайти оптимальні рішення для підвищення ефективності як вузькоспеціалізованого, так і диверсифікованого агробізнесу.

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.