4 переваги газових генераторів Укравтономгаз

07 серпня, 10:47

Директор компанії ТОВ "Укравтономгаз" Черненко Віктор Миколайович розповідає про перевагу використання газових електрогенераторів на метані та пропан-бутані.

 

4 ПЕРЕВАГИ ГАЗОВИХ ГЕНЕРАТОРІВ УКРАВТОНОМГАЗ

 

1) ЯКІСТЬ СВІТОВОГО РІВНЯ. ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» є ексклюзивним представником китайського заводу газових генераторів компанії NPT. Завод спеціалізується тільки на виготовленні газових газопоршневих двигунів та електрогенераторів і не має в своїй лінії виробництва бензинових чи дизельних генераторів. Компанія NPT зібрала найкращих інженерів газових установок і виробляє газові генератори на весь світ під різними брендами (OEM-виробництво). Ми вирішили не йти по шляху наших колег з Євросоюзу та створювати черговий бренд для газових генераторів. Наша задача надати українським споживачам якісний товар за доступну ціну без переплати за Європейський бренд.

 

ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» є ексклюзивним представником китайського заводу газових генераторів компанії NPT

 

2) МАКСИМАЛЬНА ПОТУЖНІСТЬ ДЛЯ LPG - 500 кВт. Модельний ряд для газопоршневих двигунів можливий до 1000 кВт на природному газі (NG) і біогазі. Максимально можлива потужність генератора на скрапленому газі пропан-бутані - 500 кВт. В 2023 році на заводі встановлена установка для випробування генератора потужністю 500 кВт на газі LPG. Всі електрогенератори проходять випробування на заводі при максимальних режимах експлуатації. Інші заводи-виробники можуть гарантувати роботу генераторів на газі LPG максимум 150 кВт.

 

Модельний ряд для газопоршневих двигунів можливий до 1000 кВт на природному газі (NG) і біогазі

 

3) МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕВЕДЕННЯ ГЕНЕРАТОРІВ З ПРОПАНУ НА МЕТАН. Наші генератори конструктивно можуть працювати на різних газах. Перед кожним замовленням нам потрібно знати склад газів та калорійність. За допомогою міксера та модуля ECU ми можемо робити переналаштування наших генераторів не тільки на заводі в Китаї, а і безпосередньо на об’єкті у замовника. Інші виробники газових генераторів з газопоршневим двигуном світових брендів пропонують генератори або тільки на пропані, або тільки на метані без можливості переведення. Це зумовлено тим, що для біогазу та LPG потрібно застосовувати більш стійкі та надійні поршневі кільця з спеціального складу металу, на чому майже всі виробники генераторів економлять і не дають гарантію на роботу своїх метанових генераторів на пропані чи іншому газі.

Знову актуальні газові електрогенератори для промислових підприємств презентовані ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" на виставці ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ 2019

 

4) ДОСТУПНА ЦІНА. Ціни на газові генератори завжди вищі ніж на дизельні генератори, за рахунок складності конструкції та використання дорогих елементів обладнання, але в перерахунку вартості кіловата їх окупність метанових генераторів може бути до 6 місяців, порівняно з електроенергією від мережі, і окупність пропанових генераторів може бути 2-3 місяці, порівняно з дизельними генераторами. Ціни на наші газові генератори нижчі від цін конкурентів, від деяких навіть в 2 рази. Звертайтесь до менеджерів ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» для формування комерційної пропозиції на постачання газових генераторів.

 

Ціни на газові генератори завжди вищі ніж на дизельні генераториЦіни на газові генератори завжди вищі ніж на дизельні генератори

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.