30 декабря, 10:07

Шановні партнери!

Команда ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!


Бажаємо, щоб найсміливіші плани втілилися в реальність, найцікавіші ідеї стали прибутковими проєктами, найскладніші цілі були досягнуті.

Не зважаючи на короновірусні перепони, ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" робить значний внесок в євроінтеграцію та енергонезалежність України. Прикладом цього є наша соціальна робота з популяризації європейских методів по адмініструванню акцизного податку на пальне.

У 2020 році ми вже вдруге здобули почесну нагороду "Лідер року 2019" в галузі будівництва систем автономного газопостачання, що вкотре підтверджує, що сплата податків та легальна робота бізнесу — надійний показник успішної та стабільної компанії.

Дякуємо Вам за безцінний внесок у розвиток наших партнерських відносин. Ви є для нас рушійною силою для продовження розвитку реформування енергетичноі галузі України. Ваша підтримка зробила нас сильнішими в боротьбі проти корупції в ДАБІ та правоохоронних органах.

Бажаємо вам за цей Новий рік досягнути неймовірно високих результатів, знайти багато нових можливостей для реалізації всіх перспективних ідей. Бажаємо, щоб наступний рік приносив вам тільки перемоги і м’яч залишався тільки в руках справжніх професіоналів!

З Новим Роком! З повагою ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ"

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Сегодня очень актуальным есть интервью от 29.09.2021 года директора стратегического развития ООО "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеева Андрея Сергеевича данное топливному интернет-ресурсу ENKORR о стоимости 1 Гкал и окупаемости объектов автономного газоснабжения. "Отопление на LPG: шанс задуматься снова". На 2022 год цифры несколько отличаются, а вот срок окупаемости систем автономного газоснабжения уменьшается.

Ссылка на интервью: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Чтобы проанализировать и сравнить затраты на разные виды топлива для предприятия вам достаточно посетить наш КАЛЬКУЛЯТОР ЭНЕРГОЭФФЕКТИВНОСТИ. На калькуляторе можно изменять мощность горелок (кВт*час, ккал*час) и цены на энергоносители (пропан-бутан, природный газ, дизельное топливо, пеллеты).

Ссылка на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/ru/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
10
лет
Успешной работы
580
объектов
Смонтированных под ключ
70 000
куб.м
Суммарный объем газгольдеров
150 000
тонн
Создан рынок LPG в год
НАМ ДОВЕРЯЮТ
-
БЕСПЛАТНАЯ ГАЗИФИКАЦИЯ
Ограниченному количеству клиентов мы предоставляем оборудование и монтаж автономного газоснабжения бесплатно на условиях наших поставок газа. Если Вы хотите получить коммерческое предложение заполните форму ниже.